radegast 040

Bierbuik niet verplicht

Ben jezelf, bén die rare gast, ben bij Radegast

Bierbuik niet verplicht

Ben jezelf, bén die rare gast, ben bij Radegast

Dat raden wij je aan. Er is al genoeg normaal. De hokjes zitten vol. Deins niet terug voor wat je écht wil en ontdek Radegast.

Waar de fitgirl flanerend een stoere stout besteld, de houthakker hardop een fris fruitbiertje besteld. Waar de barman bizar veel weet van weizen en de serveerster systematisch de beste bar bites bezorgt.

Een restaurant met 34 tappunten. Radegast is geen standaard biercafé. Je hebt bij Radegast geen bierbuik nodig. Er is geen baardenplicht. Je krijgt geen quiz over jouw favoriete hopsoorten. We verwelkomen je in een open, lichte maar vooral warme ruimte. Schrik niet, maar bij ons ben je ook welkom achter de schermen. Wij hebben namelijk niks te verbergen, dus maak eens een praatje met onze chef.

Een groot deel van onze inspiratie komt uit de biergartens zoals ze die in New York kennen. Maar wees gerust, het is geen persiflage van een parodie. Radegast is een categorie op zichzelf.

God van de gastvrijheid

De naam Radegast is niet zo maar gekozen. Radegast is namelijk de god van de gastvrijheid. En dat is waar wij voor staan; gastvrijheid. We zullen er alles aan doen om het jou naar de zin te maken en je thuis te laten voelen.