leuk dat je wilt komen werken

Soliciteer

Vacatures

Sfeerbeheerder Bar & Bediening

Zit het mensen naar de zin maken in je en zou je elke dag wel je verjaardag willen vieren mail ons dan. Bij Radegast werken we vanuit de overtuiging dat houding en gedrag, je natuurlijke houding belangrijker is dan kennis en vaardigheden dus in het kort: ben je leuk en wil je nog iets leren? Mail ons voor een vrijblijvend gesprek. Gezellig!

Solliciteer nu

Culinair mirakel

“Eten”… Wat eten we vandaag is de meest gestelde vraag per dag. Het houdt ons bezig, elke dag weer. Wij willen het elke dag onze gasten naar hun zin maken met lekkere niet te complexe gerechten, eerlijk en heerlijk. Hou je van eten? Mail ins voor een vrijblijvend gesprek. Leuk!

Solliciteer nu

Goeie Gast voor de Hulpdiensten

Ben je jong, energiek en op zoek naar een bijbaantje maar weet je niet zo goed wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Maakt niks uit! Kom gewoon eens binnen en vraag of wij nog hulp kunnen gebruiken, je bent namelijk altijd welkom. Onze collega’s van de hulpdiensten hebben een belangrijke rol in ons team. Zij vullen de koelingen bij zodat onze gasten lekker gekoelde drankjes krijgen, wassen de borden af voor de presentatie van de mooie gerechten, doen ff snel een boodschap omdat wij nooit “nee” willen verkopen, helpen met het terras uitzetten ’s morgens en opruimen in de avond, kortom onmisbaar in een goed team. Kom gewoon eens binnen maar mailen mag natuurlijk ook!

Solliciteer nu